Hírek

Hírek oldal

Elismerés a Phylazonitnak az AGROmashEXPO-n

September 01,

 Az idei AGROmashEXPO kiállításon a C pavilon C2 standján vártuk partnereinket és az érdeklődőket, hogy bemutassuk a legutóbbi szezon tapasztalatait, eredményeit. A seregszemle nyitva tartási ideje alatt kollégáink mindvégig rendelkezésre álltak a talajjal, tápanyagpótlással, az okszerű és talajközpontú gazdálkodással kapcsolatos kérdésekben. A legtöbb kérdést a baktériumos talajoltással kapcsolatban kapták szakértőink, de szóba került az Agrova Kft. új terméke, az Energia Humin levéltrágya is. Az AGROmashEXPO-n ezúttal újdonsággal is jelentkeztünk: bemutattuk a nagytermelőknek szóló Talajinfó Vonalunkat, amelyet azért indítottunk el, hogy gyors és hatékony szakmai tanácsokkal támogassuk partnereink eredményességét.

 A 2014-es AGROmashEXPO rangos szakmai sikert is hozott a Phylazonit számára. A hazai és nemzetközi fejlesztések díjazására kiírt Termékverseny Pályázaton – amelyre rekordszámú nevezés érkezett – a Hazai Termékfejlesztési Prémium Oklevelet idén mindössze két cég kaphatta meg, melyek egyike az Agrova Kft. Ez az oklevél elismeri, hogy a Phylazonit mind a termék minőségében, mind a hozzá kínált kijuttatási technológiában élen jár.<br /><br />

Az AGROmashEXPO, az AgrárgépShow, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállításon összesen 270 kiállító, mintegy 36 ezer négyzetméteren mutatkozott be. A rendező Hungexpo Zrt. adatai szerint a seregszemlét több mint negyvenezer látogató kereste fel.

Vissza a bejegyzésekhez