Hírek

Hírek oldal

Magyar Termék Nagydíj: közös sikerünk!

September 01,

Örömmel és büszkén értesítjük kedves partnereinket, hogy az egyedi, szabadalmi oltalommal védett Phylazonit termékcsaládra épülő talajoltó technológia 2013-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet az életminőség javítására szolgáló termékek, szolgáltatások között.

Az idén 16. alkalommal átadott nagydíj célja, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű, Magyarországon gyártott és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint, hogy a gyártók, termelők és szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét.

Az elismerést elnyerő Phylazonit Kft.-nek fontos szerepe van abban, hogy az elmúlt évek során jelentősen megnőtt a baktériumalapú talajoltóanyagok ismertsége és elismertsége hazánkban, és a Phylazonit termékek a 21. század fenntartható agrártechnológiájának meghatározó elemévé váltak. Ma már több ezer termelő több százezer hektár szántóföldjén folytat nagyobb hozamot, egészségesebb növényeket eredményező, kiszámíthatóbb, környezettudatos gazdálkodást a talajok baktériumos kezelésével, csökkentett kemikáliahasználattal. Nemcsak Magyarországon, hanem a környező országokban is.

Sikerünk egyben az ő sikerük is, nem jöhetett volna létre partnereink támogatása nélkül. Ezúton szeretnénk megköszönni együttműködő munkájukat, a kutatóbiológusoktól a kistermelőkig, az agronómusoktól a traktorosokig. Vevőink és partnereink elégedettsége és támogatása a legjobb biztosítéka termékcsaládunk magas minőségi színvonalának. Továbbra is azon vagyunk, hogy a 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk versenyképes, kiváló magyar termékeket állítson elő.

Vajda Péter

ügyvezető


Az ünnepélyes díjátadásra a sajtó nyilvánossága előtt 2013. szeptember 4-én került sor az Országház Felsőházi Termében.

Részletes összeállításunkat ide kattintva megtekintheti.

Vissza a bejegyzésekhez