Hírek

Hírek oldal
A Phylazonit a Bábolnai Gazdanapokon

A Phylazonit a Bábolnai Gazdanapokon

September 23,

 Az ország egész területéről vártuk partnereinket és érdeklődő vendégeinket a szeptember 10.–13. között megrendezett 29. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon. Noha az időjárás nem mindig fogadta kegyeibe a rendezőket és a résztvevőket, a Phylazonit munkatársai mégis sikeresként könyvelhették el a négynapos eseményt.

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok Magyarország legrégebbi mezőgazdasági szakmai seregszemléje. Az idén 26 ezer négyzetméteren 160 cég – köztük a Phylazonit Kft. – mutatkozott be, több szántóföldi gépbemutatót tartottak, szakmai fórumokat rendeztek az esemény szervezői, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A programot színesítette az idén 225 éves Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft., amely ebből az alkalomból különleges lovas programokat is rendezett.

Munkatársaink már egy nappal a megnyitó előtt elkezdték építeni-szépíteni a Phylazonit standját. Rengeteg ismertető anyagot, ajándékot vittünk magunkkal, de a sláger a kifejezetten erre az alkalomra meghirdetett akciónk volt. Ennek keretében mindazok a partnereink, akik Bábolnán legalább 2000 liter Phylazonit talajoltóanyagot rendeltek tőlünk, ingyen és bérmentve segítségül kapták öt napra a Köckerling Mulch Grubber gépünket a sekély tarlóhántáshoz.

„Jól zártuk Bábolnát, több nagy együttműködésben is előrébb léptünk az ottani egyeztetéseknek köszönhetően” – összegezte a Gazdanapok történéseit cégünk ügyvezetője, Vajda Péter. Sokan töltötték ki kérdőívünket, komoly érdeklődés mutatkozott a Phylazonit kijuttató szerkezete iránt, számos kiskerttulajdonos kért információkat a termékről, és négy darab Phylazonit kabát is gazdára talált az akciónk keretében. A gyerekek körében nagy sikert aratott a Phylazonit kifestő és a szilikon karkötő, amit mellé kaptak ajándékba. A program első két napján területi vezetőink bemutatták főzőtudásukat is: termelőinket megkínáltuk az általuk bográcsban elkészített bajai halászlével és szarvaspörkölttel.

A péntek hajnali felhőszakadás jószerével elmosta az eseményt, ám kollégáink a helyükön voltak, és sebtiben járdát készítettek, amely révén továbbra is megközelíthető volt a standunk. Miközben a tűzoltók a vizet szivattyúzták a mélyebben fekvő részekről, Vajda Péter megjegyezte: „Ezen a területen biztosan nem alkalmaztak korábban Phylazonit talajoltást. Akkor jobb lenne a talaj szerkezete, és nem állt volna meg rajta a víz...”

Vissza a bejegyzésekhez