Hírek

Hírek oldal

A Phylazonit gondoskodik a jóllétéről

November 23,

Szeretne gondoskodni a családjáról, hosszú távon anyagi biztonságban tudni őket és saját magát? Mindannyian erre vágyunk. Azonban kevesen fogadják el azt az egyszerű törvényszerűséget: ahhoz, hogy kapjunk, adnunk is kell. Ha a földjétől várja az anyagi jóllétet, akkor gondoskodnia is kell róla. Magyarul: bele kell tennie ahhoz, hogy kivehessen belőle. Biztos, hogy szereti, törődik vele, de az már korántsem biztos, hogy megadja neki mindazokat a dolgokat, amik élettel telivé, könnyen megművelhetővé teszik. A megszokott műtrágya mellett másra is szüksége van.

A Phylazonit a természetes segítő

Az Ön testében élő baktériumoknak egyensúlyban kell lenniük ahhoz, hogy a szervezete jól működhessen. Ez a talajra is igaz. Baktériumok, mikroorganizmusok sokasága, a számtalan, szabad szemmel láthatatlan, picinyke lény teremti meg azt a harmóniát, mely által a benne termő, belőle táplálkozó növények kifejlődhetnek. A jó minőségű talajban egészséges, erős növények fejlődnek. A Phylazonit termékcsalád kemikáliák nélkül, a természet erejével hat, hiszen a készítményeket a magyar talajból vett baktériummintákból évek alatt kísérleteztük ki, s a saját laboratóriumainkban a mai napig folyamatosan fejlesztjük.

Az AKG támogatás a baktériumtrágya mellé állt

Hazánkban is felismerték, hogy a talajszerkezet, talajélet javításának, a hosszú, bőséges termés biztosításának legjobb garanciája a baktériumtrágyák használata. Az AKG támogatást azonban nem csak megkapnia – de ha valóban eredményt akar elérni – felhasználnia is tudnia kell. Költse el arra a pénzét, ami minden szempontból a legnagyobb garancia a sikerhez.

3 érv a Phylazonit termékcsalád mellett

  1. Phylazonit talajoltó: egészségesebb és ellenállóbb növény fejlődik, így biztonságosabb terméshozamot ér el!
  2. Phylazonit tarlóbontó: élettelibb talaj, a visszamaradt növényi szárak teljes elbontása, – így humuszképződést és tápanyag-feltáródást biztosít!
  3. Energia Humin: nagyobb hozam, jobb beltartalom, egészségesebb növény. A mikroelemek teljes palettáját a növény számára könnyen felvehető formában tartalmazza!

A Magyar Termék Nagydíjas Phylazonit termékcsalád évtizedek óta bizonyítja hatékonyságát. A vörös iszap katasztrófa után elképesztő gyorsasággal sikerült helyreállítani, szó szerint életre kelteni a károsodott földeket. Képzelje el, milyen eredményeket érhet el Ön a saját földjén a Phylazonit használatával!

Ne menjen el a lehetőség mellett! Ismerje meg a Phylazonit termékeinek és szolgáltatásainak széles kínálatát! http://webaruhaz.phylazonit.hu/

Vissza a bejegyzésekhez