Hírek

Hírek oldal
A baktériumtrágya a föld éltető cseppje lehetne!

A baktériumtrágya a föld éltető cseppje lehetne!

December 14,

„A dolgokat egészében, összefüggéseiben kell vizsgálni, mert ott van a megoldás a természetben”

Ez a gondolat indította id. dr. Béres Józsefet, a Béres Csepp megalkotóját a kutatásra. Talán nem véletlen, hogy a Béres Csepp megszületésével egy időben kezdtek el a talaj javítása mellett elkötelezett kutatók kísérletezni a baktériumtrágyák fejlesztésén. Az ő kísérleteiknek hála született meg a talaj egészségének, egyensúlyának a kialakítására létrehozott szer, a Phylazonit.

 

A baktériumtrágya megadja, ami kell

Id. dr. Béres József Kisvárda környékén tett sétái alatt arra figyelt fel, hogy míg az egyik helyen gyönyörűek, zöldek, egészségesek a növények, a nem túl távoli részen viszont éppen hogy csak vegetálnak. Arra jött rá, hogy a különbség a talajban lévő nyomelemek és ásványi anyagok mennyiségében, összetételében van. Innen vont párhuzamot az emberi testhez. Ahogy a Béres Csepp rendszeres használata képes visszaállítani a természetes egyensúlyt a szervezetben, ugyanezt képes megtenni a baktériumtrágya a földdel.

 

Talajvédelem a maximált hozamért!

A sok éves nagyüzemi termesztés és a kemikáliák nagyfekú használata miatt leromlott  talaj egyedül már nem képes helyreállítani magát. Ahogy az emberi testnek, a földnek is szüksége van a külső segítségre. A baktériumtrágya helyreállítja a talaj mikrobiológiai egyensúlyát. Ahogy visszaáll a természetes állapot, úgy lesznek egyre erősebbek, az időjárás stresszhatásait jobban tűrik a növények, biztonságosabb a temrelés. A baktériumtrágya rendszeres használata kisebb termelési költséget, bőségesebb termést, ez által nagyobb nyereséget biztosít.

Kutatás egy életen át

A Phylazonit-nál az első pillanattól, tehát évtizedek óta nagy hangsúlyt fektettünk a kutatásra. Célunk hazánkban a talajok minőségének a javítása. Épp ezért a Besztercen és a Szegeden lévő gyárunkban lévő laboratóriumainkban folyamatosan keressük a legjobb megoldásokat. Három főállású mikrobiológusunk és szintén főállású biológusunk mellett sok szakember segíti a munkánkat.

 

Ahogy id. dr. Béres József hitt abban, hogy az emberi testben lévő egyensúlyt helyre lehet állítani, mi hiszünk abban, hogy a baktériumtrágya segítségével ezt a talajjal is meg lehet, és meg kell csinálni.

A talajvédelem mindannyiunk közös érdeke!


Tudjon meg többet arról, hogy a baktériumtrágya segítségével Ön hogyan érheti el a maximális hozamot! http://phylazonit.hu/phylazonit_termekcsalad

Vissza a bejegyzésekhez