Hírek

Hírek oldal
Bőséges termést, jó egészséget kívánunk 2016-ban is!

Bőséges termést, jó egészséget kívánunk 2016-ban is!

January 04,

 

Vajda Sándor (ügyvezető)

 

Szeretném nagyon megköszönni azoknak a gazdáknak, akik idén is a Phylazonit termékeket használták, hogy a segítségünkkel javítják termőterületeik minőségét. Remélem, hogy a következőkben is olyan gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk, mint eddig. Nagyon örülök, hogy együtt, közösen dolgozhatunk azon, hogy hazánkban a termőtalajok minősége egyre jobb és jobb legyen, hiszen ez adja majd a kenyeret, az ételt gyermekeink, unokáink szájába évtizedek, remélhetőleg évszázadok múlva is.

Boldog Új Esztendőt, jó termést kívánok 2016-ra is!


 

Vajda Péter (ügyvezető)

 

Ez az év megmutatta számomra, hogy a legjobb az, ha nem csak dolgozunk, hanem emberi kapcsolatokat is teremtünk. Remélem, hogy a partnereink is úgy érzik, hogy nem csupán egy jó megoldást, hanem segítséget, jó szót és támogatást is kapnak tőlünk. Ebben az évben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, és erre nagyon büszke vagyok.

Ezt folytatva találkozzunk 2016-ban is, hogy együtt építsünk egy szebb jövőt.

 

Szécsi Zoltán (olimpikon vízilabdázó)

Nekem az idei év nagyon sok jót hozott. Például azt, hogy a Phylazonittal egymásra találtunk, és elkezdtük a közös munkát. Az elmúlt időszakban nagyon sok változás volt az életemben. Én mindenkinek csak azt tanácsolhatom, hogy ne féljenek új dolgokat kipróbálni. A baktériumtrágya újdonság volt az én számomra is, és nagyon örülök, hogy kipróbáltam. Épp nagy izgalomban vagyunk, hiszen nem olyan rég kaptam meg a talajvizsgálati eredményeket, amik azt bizonyítják, hogy milyen jó döntést hoztam. A talaj minősége rövid idő alatt olyan sokat javult, amire álmomban sem gondoltam volna.

Boldog és eredményes Új Évet kívánok mindenkinek!

 

Dr. Balázsy Sándor

Az elmúlt évtizedek termelési eredményei bizonyítják, hogy jó minőségű terméket csak jó talajerő-gazdálkodással lehet előállítani. Elengedhetetlen olyan technológia alkalmazása, amely megvédi a talajt a leromlástól, javítja a hozamot és a minőséget. Ezt segítjük elő a Phylazonitban lévő baktériumokkal. Célunk az, hogy jó minőségű talajon minőségi növénytermesztés történjen.

 

Ezekkel a gondolatokkal kívánok minden Phylazonit terméket forgalmazónak és felhasználónak további eredményes együttműködést és Boldog Új Évet!

 

Ha segítségre, tanácsra van szüksége, a Phylazonitra 2016-ban is számíthat!

 http://www.phylazonit.hu

 

 

 

Vissza a bejegyzésekhez