Hírek

Hírek oldal
Rekordszámú látogató az AGROmashExpon! Köszönjük!

Rekordszámú látogató az AGROmashExpon! Köszönjük!

February 04,

 

Január 27-én nyitotta meg kapuit társrendezvényeivel együtt a 34. AGROmashEXPO és a 6. AgrárgépShow, ahol a tavalyinál is több, 18 ország 350 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait. A teljes Vásárközpont, vagyis 9 pavilon és a hozzájuk tartozó szabadterület, tehát 38 ezer négyzetméter telt meg kiállítóval. A magyar és külföldi piaci szereplők színe-java megjelent az agrár-kiállítási csokron. A több ezer mezőgazdasági gépet, köztük 260 traktort felvonultató eseményre minden idők legtöbb látogatója, több mint 45.000 ember volt kíváncsi.

A Phylazonit csapata tágas új, lendületes standjával várta az érkező látogatókat, termelőket. Idén is sokan voltak kíváncsiak a vetőgépre szerelt Phyller kijuttatószerkezetünkre. Megfigyelhették az érdeklődők, hogy valóban nem bonyolult sem a baktériumkészítmények kijuttatása, sem pedig a Phyller szerkezet felszerelése. A vetőgépre szerelt kijuttatószerkezet pedig a legjobb választás. 

 

Büszkén adtuk át a 15, 20 éve mellettünk álló és termékünket használó gazdaságoknak, termelőknek a jubileumi okleveleket, ajándékokat. 

Valamint örömmel vettük át a Prémium Elismerő Oklevelet a Hazai Termékfejlesztés kategóriában a kiállítás szervezőitől.

  

A kiállítás második napján pedig olimpikonunk is megtisztelt minket a standon. Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó készségesen cserélt tapasztalatot az érdeklődő termelőkkel, osztott autogramot a látogatóknak. Kollégáinkkal pedig már az idei év kísérleteit, Phylazonit felhasználását egyeztette le.

  

Nagy sikert aratott a a HL-Lab Talajvizsgáló Laboratóriummal és a Mátrix Oktatási Központtal közös nyereményjátékunk is, melynek nyerteseit hamarosan telefonon értesítjük. 

 

Köszönjük, hogy idén is ennyien kíváncsiak voltak ránk!

Találkozzunk jövőre is a 2017. január 25-28 között!

 

Sikeres, terméseredményben gazdag évet kívánunk minden Termelőnknek!

 

További képeket a kiállításról itt talál!

Vissza a bejegyzésekhez