Hírek

Hírek oldal
Bővítette kapacitását a Phylazonit

Bővítette kapacitását a Phylazonit

March 07,

 

2017. március 2-án ünnepélyes keretek között került sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Beszterecen a Phylazonit baktériumkészítményeket előállító üzemünkben megvalósult kapacitásbővítő beruházás átadására. 

Az eseményen többek között jelen volt Dr. Feldman Zsolt a Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára, Dr. Mezei Dávid a Miniszterelnökség helyettes államtitkára, Vancsura József a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke valamint Dr. Gyuricza Csaba a Nemzeti Agrárkutatási Központ főigazgatója.

Szép számmal érkeztek vendégek az eseményre.

A fejlesztéshez a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében több mint 38 millió forintot nyertünk el. A beruházási összegből megépítettünk egy folyadékhűtő berendezéssel kombinált keverőtartály-rendszert, valamint eszközöket vásároltunk. A mostani beruházás révén 210 ezer literről 330 ezer literre növeltük a tárolókapacitást - mondta Vajda Péter, ügyvezető igazgató az eseményen. A jelenlegi bővítés lehetővé teszi az engedélyezés alatt lévő új termékeink előállítását valamint a folyamatos termékfejlesztést.

 Vajda Péter ügyvezető előadásában ismertette a Phylazonit több, mint 20 éves történetét

Az átadó ünnepséget követően lehetőség volt megismerni a Phylazonit üzem laboratóriumát, működését, gyártási folyamatait, amire igen nagy volt az érdeklődés a jelenlévők körében. 

Betekintés a Phylazonit laboratóriumába

       A képre kattintva további fotókat nézhet meg!

Vissza a bejegyzésekhez