Hírek oldal

Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjban részesült a Phylazonit

 

2018. március 13-án a Phylazonit termékeket forgalmazó Agrova Kft. számára Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter adta át az elismerést a tárca 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett kitüntetési ünnepségén.

Phylazonit újdonságai a PREGA 2018 konferencián

 

A 2018. február 21-én megrendezésre került, nagysikerű PREGA 2018 Konferencián részt vett a Phylazonit csapata is. Az eseményen alkalmunk volt bemutatni a kijuttatással kapcsolatos legújabb fejlesztéseket és elképzeléseket, melyekkel növelhetjük a mikrobiológiai készítmények hatékonyságát.

Megjelent Nemere István legújabb könyve Földbarát címmel

 

Nemere István korunk korszakalkotó személyisége, aki több, mint 600 db mű és közel 11 millió eladott példányszám után a Phylazonit Kft. küldetését ültette át egy regénybe, amelyet 2018. február 21-én a PREGA kiállításon mutatott be először a közönségnek.

Nemzetközi elismeréssel gazdagodott a Phylazonit

 

2018. február 8-án Spanyolországban - Bilbao városában - került sor a Quality Innovation Award nemzetközi minőségügyi innovációs verseny eredményhirdetésére, melyen a Phylazonit Technológiát International Finalist minősítéssel ismerték el. 

Phylazonit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon!

 

2018. január 24-27. között a Phylazonit csapata is részt vett a rekordszámú látogatót vonzó AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon Budapesten, ahol alkalmunk nyílt bemutatni a Magyar Termék Nagydíjas Phylazonit Technológiánkat és a Pyller kijuttató szerkezetünket.

Phylazonit technológia a napraforgó-termesztésben

 

A napraforgó a búza és a kukorica után a harmadik legnagyobb területen termesztett növényünk. Évenkénti vetésterülete az utóbbi időben 500 ezer ha körül alakult. Területének növekedése nagy részben a magasabb termést elérő hibridek piacra kerülésével magyarázható. Jövedelmezőséget döntően befolyásolja, hogy mennyire költséghatékony és adaptálható az a növénytermesztési technológia, amit alkalmazunk.

Lendület, fejlődés, elismerés - A Phylazonit 2017-ben

 

Év végéhez közeledve minden ember visszatekint az elmúlt időszakra, számvetést készít az elért eredményekről, történésekről. Nincs ez másként egy cég életében sem. Amikor mi is értékelni kezdtük a 2017. évi tevékenységünket, megdöbbentünk, milyen eseménydús esztendőt tudhatunk magunk mögött. Ebből néhány fontosabb momentumot szeretnénk kiemelni.

Talajvédelem – a megtervezett jövő!

 

Csak extra kiadások árán érzi emelhetőnek a terméshozamokat? Azon aggódik, hogy ha így megy tovább, akkor mi lesz pár év múlva? Meglehet, nem vigasz, de nincs egyedül ezekkel a gondolatokkal.

MagyarBrands és Minőség-Innováció Díjas a Phylazonit

 

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy novemberben két nívós díjjal is jutalmazták tevékenységünket. A PHYLAZONIT márka elnyerte a MagyarBrands Díjat Innovatív márka kategóriában, valamint az EOQ MNB által meghirdetett Minőség-Innováció 2017. pályázaton a Phylazonit Technológia a „Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk” kategóriában nemzeti díjnyertes lett.

A Phylazonittal kezelt területek Alapon is bizonyítottak!

 

Fehérvári István Alap határában gazdálkodik a főbb termesztett kultúrái az őszi búza, kukorica, napraforgó és a repce. Emellett, gazdaesteket szervez, és fajtasori kísérleteket állít be. István 5 évvel ezelőtt találkozott először a Phylazonittal, azóta rendszeresen használja termékeinket.