Hírek oldal

Tarlóbontás akkor és most

Húsz évvel ezelőtt köteleztük el magunkat a Phylazonit mellett, az a két évtizedes múlt pedig számos előnnyel bír. A minap mezőfalvai partnerünk egykori cikkére bukkantunk. Ha már a kezünkbe akadt, leporoltuk.

Előtérben a talajközpontú gazdálkodás

 

A Talajközpontú Termelés Konferenciája idén is lehetőséget biztosított a termelők számára, hogy beleszóljanak a magyar mezőgazdaság jövőjébe. Volt, aki a kiválasztott vetőmag és a terméseredmények közötti összefüggésekre hívta fel a figyelmet. Volt, aki az összetett mintavételi programokban rejlő lehetőségekről beszélt, és olyan előadó is akadt, aki a talajéletet serkentő, jótékony baktériumok létjogosultsága mellett érvelt. Mindenkinek a saját feltételeihez kell alkalmazkodnia és a saját talajából kell a legtöbbet kihoznia. A lehetőségek tárháza azonban egyre szélesebb.

NYERJ a Talajkisokossal!

 

Most hetente nyerhetsz a Talajkisokossal! Sorozatunk minden héten új tartalommal és új feladvánnyal jelentkezik. Kövesd az okosságokat és válaszolj helyesen, hogy megnyerd a heti ajándékot!

Küszöbön a Talajközpontú Termelés Konferenciája

 

Tavaly a Phylazonit Kft. a lehető legjobbkor hívta életre a Talajközpontú Termelés Konferenciáját, hiszen a 2015-ös esztendő hivatalosan is a Talajok Nemzetközi Éve volt. Az első találkozó 270 résztvevőjének csaknem 80 százalékát a termelők adták, ami nagyon magas arány. Sok minden tudatosult a fejekben, ez azonban nem jelenti azt, hogy idén már nincs miről beszélnünk. A gazdálkodók szempontjából minden év a talajoké. Nincs ez másként 2016-ban sem.

Energia Humin - Ezen nincs mit számolni

 

Az Energia Humin lombtrágya a kultúrnövények fejlődéséhez és a magas hozamhoz szükséges mikroelemek teljes palettáját biztosítja. Emellett olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek a tápanyagok gyors és hatékony hasznosulását segítik. De vajon hogyan válik be a gyakorlatban? Két Fejér megyei gazdát az Energia Humin levéltrágyával kapcsolatos tapasztalatairól kérdeztünk.

Küldd el jelentkezésed vagy add tovább a lehetőséget!

 

Termőtalajjal és tápanyag-utánpótlással foglalkozó vállalatunk értékesítő munkatársakat keres.

Ajánlatunk csak a leginkább rátermetteknek, felhívásunk azonban mindenkihez szól.

Építsd fel a karriered nálunk, vagy ajánlj bennünket ismerőseidnek, és wellness hétvégével köszönjük meg a segítséged!

Életerős, energiától duzzadó növények

 

A tápanyagok nagy részét növényeink a gyökereiken keresztül veszik fel. A makro- és mezoelemeket a leveleiken át csak korlátozottan, kismértékben pótolhatjuk, mikrotápanyagokkal azonban bőséggel elláthatjuk őket a lombtrágyázás során. Ebben rejlik az Energia Humin jelentősége.

IDÉN IS ÁTADTÁK A „MAGYAR GABONATERMESZTÉSÉRT” DÍJAKAT

 

Interjú a GOSZ-díjról Vajda Sándorral, az Agrova Kft. ügyvezetőjével

Hosszabbak, erősebbek, egészségesebbek

 

A Vas megyei Bozzai község határában fekvő családi gazdaságnál minden a talajoltásról szól. A baktériumtrágyázást igazolják az ad hoc kísérletek, de erről árulkodnak a legártatlanabb fajtabemutatók és a termőföldeken lakmározó gólyák is.

Gazdálkodjon okosan!

 

Tudjuk, milyen kedvező hatást gyakorol a talajra a Phylazonit. Tudjuk, hogy a talajoltással kijuttatott mikrobák miként tárják fel a tápanyagokat, és azt is tudjuk, hasznosulásuk mennyit lendít a növények fejlődésén és a hozamokon. De vajon mit jelent mindez a pénztárcánkra nézve? Szántóföldi kísérleteinkből feketén-fehéren kiderül, mi marad a zsebben, ha szakszerűen alkalmazzuk a Phylazonit Talajoltót.